Ζougla Newsroom

Τρόμος για 80χρονο στο Βραχάτι Κορινθίας. Τρεις άγνωστοι δράστες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εισέβαλαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Με χτυπήματα σε όλο του το σώμα και με φωνές κατάφεραν να του πάρουν περίπου τέσσερις χιλιάδες ευρώ που είχε στο σπίτι. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί… Απειλώντας τον 80χρονο, τον κατέβασαν στο ισόγειο όπου στεγάζεται το κατάστημα με χρώματα , ιδιοκτησίας του γιου του θέλοντας να πάρουν και άλλα χρήματα, ίσως και κάποια προϊόντα. Όμως ο 80χρονος είτε… συνειδητά είτε πάνω στον πανικό του ενεργοποίησε τον συναγερμό με αποτέλεσμα οι τρεις ληστές να το βάλουν στα πόδια πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος , που αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» έκανε την καταγγελία στην αστυνομία και παρά τις παραινέσεις για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για την παροχή πρώτων βοηθειών, δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, ύστερα από την κατάθεση του ηλικιωμένου, θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ενώ πήγαιναν για να διαπράξουν ληστεία δεν είχαν μαζί τους κάποιο όπλο ή κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. «Ίσως γνώριζαν ότι ο 80χρονος ήταν μόνος μέσα στο σπίτι, δεν θα μπορούσε να τους αντισταθεί ενώ ταυτόχρονα ήξεραν για την ύπαρξη των χρημάτων» λέει αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης