ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γράφω τις σκέψεις μου σούρουπο Δευτέρας. Η σημερινή μέρα ήταν αλλιώτικη. Πολύ. Σηκώθηκα στις έξι παρά δέκα το χάραμα. Μόνο όταν έχει χρειαστεί να ταξιδέψω με αεροπλάνο ή βαπόρι για νησί συναντιέμαι με το ξημέρωμα. Α! Όχι ψέματα. Συνέβη και κάποτε που γύριζα από μπαρότσαρκα. Τότε που έκαναν σουξέ τα περίφημα «After»…

ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Επτά έπαιρνα καφέ, στις και τέταρτο είδα την Ευανθία, την αρχισυντάκτρια των παιδιών να χαμογελάει στην αίθουσα συσκέψεων με νόημα. Την παρατηρώ από κοντά και σκέφτομαι ότι ή είναι εκείνη πολύ ψηλή ή εγώ πολύ κοντή! Ευτυχώς που στη ζωή αυτή κυκλοφορεί ανάμεσά μας ο Δρυμούσης (σκέφτηκα) για να ισορροπεί η ψυχολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αγόρια μας φτάσανε χαρωπά. Στις επτάμισι αρχίζαμε σύσκεψη με τον Στέλιο Αντωνιάδη να ελέγχει αν τα φώτα στο γραφείο αρχισυνταξίας τα είχαμε κλείσει βγαίνοντας. Αργότερα τον «πήρε το μάτι μου» (τον Αντωνιάδη πάντα) να ελέγχει τις βρύσες αν στάζουν.

Οι οδηγίες που έχουμε είναι ξεκάθαρες. Δε γράφουμε από τη μία σελίδα στα χαρτιά. Χρησιμοποιούμε και τις δυο σελίδες και δεν αφήνουμε μεγάλα περιθώρια αριστερά και δεξιά. Το κλίμα δηλαδή που επικρατεί στην εκπομπή είναι στο πνεύμα του μνημονίου…

Κάποια στιγμή, στο δέκτη της τηλεόρασης που είναι συντονισμένη στο STAR, βλέπουμε τον Σπύρο Σιγούρο να δίνει ανταπόκριση από τα «μέτωπα των πρωινάδικων»… Σας ορκίζομαι, σα να έβλεπα τον Peter Arnett να μεταδίδει από την Βαγδάτη τις επιθέσεις με συστοιχίες πυραύλων…

Εγώ να τα βλέπω όλα περίεργα. Τη θέα, το φως, τα γραφεία, τον Τίμο που κοιτάζει συνεχώς έναν υπολογιστή, τον Βαγγέλη ο οποίος έχει ντυθεί «Ρουβάς», τον Διονύση τον Floor που τον ξέρω από το 1990 όπως και πολλά παιδιά στις κάμερες.

Πόσο περίεργο μου φαίνεται που δουλεύω για άντρες παρουσιαστές. Δε βιάζονται να φύγουν από το γραφείο, για να κολλήσουν τις τρέσες και να σιδερώσουν τις μπούκλες, δεν ψάχνουν για το σωστό τακούνι, δεν σιχτιριάζουν γιατί η βλεφαρίδα δεν κολλάει… Είναι πολύ κουραστικό να είσαι γυναίκα και να δουλεύεις ως πρωινή παρουσιάστρια. Τέλος.

Όλα πάντως τη Δευτέρα το πρωί είναι για μένα καινούργιες εμπειρίες.

ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

Ο Γιώργος είναι διαφορετικός από τον Σπύρο. Ο Γιώργος είναι Ζυγός και ο Σπύρος Αιγόκερως. Ο Καραμέρος είναι λιγομίλητος, ο Χαριτάτος ομιλητικός. Ο Σπύρος πηγαίνει γυμναστήριο, για τον Γιώργο δεν ξέρω.

Στο μακιγιάζ οι φίλες μου η Λεία και η Βένη (τις γνωρίζω και τις δύο πολλαααα χρόνια), με το χαμόγελο πάντα και με τα χέρια τους να «βάζουν φωτιές» στα πον-πον. Η Λίτσα Πατέρα, «έσκασε» μύτη με μαύρα γυαλιά, καπελάκι, εσάρπα τρέντυ και κρατώντας στο χέρι μια κρεμάστρα. Η Αργυρώ παιδιά είναι «κορμάρα» από κοντά. Τις συνταγές της, πάντα όπως με πληροφόρησαν τις μοιράζει σε φωτοτυπίες σε όλους.

Ο Δρυμούσης είναι 40 ημερών μπαμπάς. Απέκτησε κόρη. Την είδα φωτό είναι κούκλα…

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Βγήκε στην πρεμιέρα φορώντας γραβάτα ροδακινί και επιλέγοντας ως καλεσμένη την Λιάνα Κανέλλη. Δεν ξέρω αν η παρουσία του Βασίλη Δρυμούση έκανε τον Γιώργο να ευχαριστήσει τους εικονολήπτες και γενικότερα τους τεχνικούς, πάντως τρεις φορές ρώτησα και τις τρεις μου επιβεβαίωσαν ότι πραγματικά ο Γιώργος το έκανε.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ… ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ…

Σταύρο μου γιατί να δω εγώ την εκπομπή της Κυριακής; Γιατί; Εγώ δεν είμαι μάνα; Είμαι. Εγώ δεν έχω γράψει ότι το παιδί μου διαπραγματεύεται αγορά μηχανής μεγάλου κυβισμού; Εγώ δεν έχω περάσει τρεις μήνες το καλοκαίρι τρώγοντας τα νύχια μου; Εγώ δεν έχω κάνει μαθήματα γιόγκα, από τη στιγμή που ο Αλέξης οδηγεί μια 1000αρα μηχανή; Εγώ δεν είμαι που σταματάω στα φανάρια, άγνωστους μοτοσικλετιστές και τους επιβάλλω να φορέσουν κράνος; Εγώ δεν είμαι που ΔΕΙΧΝΩ ψύχραιμη γιατί είμαι υπό παρακολούθηση; Και έρχεσαι εσύ… και τινάζεις στον αέρα οοοοολη την ψυχοθεραπεία. Εξαιρετική εκπομπή για όσους οδηγούν μηχανή… που μπόρεσε να στείλει μια μάνα στα επείγοντα της ψυχιατρικής που εφημερεύει.

Κάποτε ένας φίλος μου ψυχίατρος είχε φάει 3 χρόνια από τη ζωή του, να πείσει μια «ζουρλή» ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει στο κεφάλι της αεροπλάνο… Μόλις λοιπόν είχε κατορθώσει να την πείσει να βγει από το σπίτι της χωρίς κράνος στο κεφάλι… και μόλις είχε γλιτώσει από την νοσηρή σκέψη της που ήθελε να την σημαδεύει αεροπλάνο… ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ… Ε! Από τότε μένει η συγκεκριμένη σε λαγούμι… (Κάπως έτσι την έπαθα και εγώ με την εκπομπή του Σταύρου).

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΜΑΜΙΝΕΣ

Ζαλίστηκα με την εκπομπή του Γρηγόρη. Τόσος κόπος, τόσο μοντάζ, τόσο στριφογύρισμα, τόσο ταξίδι, τόση απόσταση, τόσος κόπος για να ακούσω 2 λεπτά τον καλεσμένο;;; Είναι τόσο… ζαλιστική κατάσταση που και ο Γρηγόρης να λείπει δεν θα το καταλάβω.

Το μόνο που συγκράτησα είναι ότι ο Ρουβάς κάνει ψυχοθεραπεία χρόνια. Γι’ αυτό πιθανόν να μην ξεκίνησα εγώ γιατί… δεν θα «έσωνα» σε αυτή τη ζωή και δεν θα ερχότανε ποτέ κανένας Γρηγόρης να κάνει μαζί μου ποδήλατο, πατίνι, τραμπολίνο, μακριά γαϊδούρα για να του το πω.

Το μαλλί του Γρηγόρη πάλι μου θύμισε λίγο εκείνο του Σταμάτη Γαρδέλλη σε παλιές στιγμές βιντεοταινίας.

ΣΤΟ «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ»

Να σας πω την αμαρτία μου λυπάμαι την Κατερίνα Καινούργιου. Γιατί έπρεπε αυτό το κορίτσι να πλασάρεται σαν καρικατούρα; Δεν κάνουν όλοι για όλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης