Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει σιγά-σιγά η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην Τουρκία για να «δέσουν» ως ομάδα και σήμερα θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο φιλικό την Ολίν Εντιρνέ, στην οποία αγωνίζονταν ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις.

«Είμαι μια εβδομάδα στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Πάμε στην Τουρκία για να μονταριστούμε σαν ομάδα. Έχουμε μαζευτεί όλοι οι παίκτες και αυτό είναι καλό για την ποιότητα της προπόνησης, όμως έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, μίλησα με τους προέδρους την περασμένη Παρασκευή και αποφασίσαμε να μην κάνουμε άλλη μεταγραφή. Να δώσουμε ευκαιρία στα παιδιά που είναι ήδη στο ρόστερ. Ωστόσο, αν παρουσιαστεί κάτι καλό που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, δεν θα πούμε όχι», είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε την καλύτερη μαγιά Ελλήνων παικτών που μαζί με την εμπειρία των ξένων και τον ενθουσιασμό των μικρών μπορούν να προσφέρουν πολλά πράγματα. Δεν υπάρχουν Έλληνες και ξένοι, είναι μια ομάδα όλοι μαζί».

Για τους Πελεκάνο, Μπουρούση, Έρτσεγκ και Κατσίβελη, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα, ο Σέρβος είπε: «Ο Πελεκάνος εμφανίστηκε ανέτοιμος στην προετοιμασία και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει. Έμεινε πίσω με τους άλλους για να βελτιωθεί και να προπονηθεί».

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι να καθοδηγεί και τον Ολυμπιακό και την Σερβία είπε: «Για μένα είναι πολύ δύσκολο να φεύγω από την τελική φάση του Μουντομπάσκετ και να έρχομαι στην προετοιμασία μιας τόσο φιλόδοξης ομάδας. Έχουμε πολλές ευθύνες, αλλά θα τα πάμε μια χαρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, είπε: «Έχουμε μαζευτεί όλη η ομάδα και οι διεθνείς μαζί και πάμε στην Τουρκία για να μονταριστούμε. Τα φιλικά είναι καλύτερα για τους προπονητές και λιγότερο για μας τους παίκτες, γιατί αυτοί θα κρίνουν και θα αποφασίσουν για την αγωνιστική μας κατάσταση. Τον κόουτς Ίβκοβιτς τον γνωρίζω από την ΤΣΣΚΑ. Είναι καταπληκτικός και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει πάντα με τη φιλοδοξία να κατακτήσει τα πάντα».

Τέλος δηλώσεις έκανε και ο Γιοτάμ Χαλπερίν: «Αφήνω πίσω μου όλες τις φήμες για το αν θα παίξω ή όχι στον Ολυμπιακό και θα προπονηθώ σκληρά, για να είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης