Με χιλιάδες θεατές πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 6ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου.

Περισσότεροι από 70 οδηγοί συμμετείχαν στον αγώνα που διοργάνωσε η λέσχη του Βόλου, οι οποίοι ανέβηκαν δύο φορές την ειδική διαδρομή των 3,07 χιλιομέτρων και αναδείχθηκαν οι νικητές των τριών κατηγοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον απόλυτο χρόνο ημέρας έκανε ο Μιχάλης Ευθυμίου με Ford Escort WRC που εντυπωσίασε με τα περάσματά του, κερδίζοντας το χειροκρότημα των χιλιάδων θεατών. Ο Ευθυμίου κέρδισε και την κατηγορία του (Α), αφήνοντας πίσω του τους Τσούλο και Ζάγαρη, με Mitsubishi EVO και Peugeot 106 αντίστοιχα.

Την κατηγορία Ν κέρδισε ο Λάμπρος Κύρκος, με τους Πατσουρέα και Τσαμπάζη να συμπληρώνουν το βάθρο, όλοι τους πίσω από το τιμόνι ενός Mitsubishi EVO.

Άτυχος της κατηγορίας ήταν ο Σταμάτης Κατσίμης, που, αν και είχε πετύχει τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος, δεν κατάφερε να τρέξει στο δεύτερο εξαιτίας μηχανικού προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, νικητής στην κατηγορία Ε αναδείχθηκε ο Αθυμαρίτης με Lancia Delta και ακολούθησαν οι Παντελάκης και Πολίτης, με BMW M3 και Citroen AX αντίστοιχα.

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος αναβάσεων θα διεξαχθεί στην Πιτίτσα στις 23-24 Οκτωβρίου.

Πηγή φωτογραφίας (Photo Rally Press)

Πατήστε για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από την 30η ανάβαση Πορταριάς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης