Δες παρακάτω μερικά απλά και βασικά πράγματα που χρειάζεται να ξέρεις πριν ξεκινήσεις snowboard.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσεις μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σου από μία επίσκεψη σε ένα χιονισμένο βουνό για να κάνεις το αγαπημένο σου σπορ, το snowboard;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Red Bull Homerun 2022, Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Παρακάτω σου δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές προκειμένου να βελτιωθείς στο αγαπημένο σου άθλημα και να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου με τις δεξιότητές σου.

Αρχικά, το παν για έναν αρχάριο είναι η επιλογή σανίδας. Μια καλή σανίδα ανταποκρίνεται εύκολα στις κινήσεις του σώματος και έτσι λιγοστεύει ο κίνδυνος για κάποια πτώση. Μια φαρδιά και ελαστική σανίδα, που φτάνει κατακόρυφα στο ύψος του λαιμού σου, μοιάζει να είναι ιδανική επιλογή για εσένα.
Όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις, πάρα πολύ σημαντικό στο snowboard είναι το φρενάρισμα. Έχε υπόψη ότι το φρένο είναι κάθετο προς την κατηφόρα. Το μέτωπο πρέπει να είναι προς τα κάτω, η σανίδα όρθια εμπρός και να ακουμπάει με την πίσω πλευρά στο έδαφος. Με λίγα λόγια χρησιμοποιείς και τα δύο σου πόδια για να δημιουργήσεις κόντρα και να σταματήσεις. Ο άλλος τρόπος να σταματήσεις είναι το πίσω φρένο, όπου φρενάρεις έχοντας πλάτη στην κατηφόρα, κάνοντας δηλαδή το ίδιο πράγμα από την άλλη πλευρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης