Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου!

Έχεις ποτέ νιώσει ότι μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο στη ζωή σου, αλλά ο φόβος σε εμποδίζει να προχωρήσεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχεις ποτέ βρεθεί σε κατάσταση να κάνεις ερωτήσεις στον εαυτό σου, όπως: «και αν δεν τα καταφέρω;», «και αν γελοιοποιηθώ;», «τι θα πει ο κόσμος;», «και αν δεν έχω τελικά τα προσόντα να το κάνω αυτό;».

Το πιστοποιημένο σεμινάριο «ΚΑΝ’ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΦΟΒΑΣΑΙ!» βασίζεται στην εργασία της Αμερικανίδας Ψυχολόγου Susan Jeffers και πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία σε 26 χώρες του κόσμου.
Στην Ελλάδα το διδάσκει η Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και Διευθύντρια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ «LOVESMILES» δρ Φαίδρα Λογοθέτη.

Τι κάνει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το σεμινάριο θα σε εκπαιδεύσει σε έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης των φόβων σου, θα σου προσφέρει τεχνικές για να περιορίσεις τους φόβους που εμποδίζουν την ζωή σου και θα σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις με έναν πιο δυναμικό και θετικό τρόπο.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε ανθρώπους που φοβούνται καταστάσεις, όπως, την αποτυχία, την οικειότητα, τη γνώμη των άλλων, τη σύγκρουση με τους άλλους, τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους όταν τους αδικούν, τη μοναξιά, την απομάκρυνση από άτομα ή καταστάσεις που τους ταλαιπωρούν, τις αποφάσεις, τα νέα ξεκινήματα, και τόσα άλλα.

Σε αυτό το σεμινάριο μπορείς να:

-Μάθεις να μετατρέπεις τους καθημερινούς σου φόβους και αγωνίες σε δράση
-Αυξήσεις το επίπεδο της αυτοεκτίμησής σου
-Αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου
-Αντιμετωπίσεις την αρνητικότητα και να αυξήσεις τη θετικότητα και την ελπίδα
-Αλλάξεις την αντίληψη σου για τις καταστάσεις που αρχικά σου προκαλούν φόβο
-Μετακινηθείς από τη θέση της αδυναμίας στη θέση της δύναμης
-Ρισκάρεις, θα παίρνεις αποφάσεις χωρίς να φοβάσαι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σεμινάριο θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ «LOVESMILES» – www.lovesmiles.gr -, Διονύσου 63, Κηφισιά.

Το κόστος είναι 90 ευρώ και μπορείς να πάρεις πληροφορίες ή να κρατήσεις τη θέση σου στο 210 6232244 καθημερινά από τις 9:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.

Πηγή: tell a woman

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης