Με ένα τραγικό θέαμα στον ποταμό Αλιάκμονα ήρθαν αντιμέτωποι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (1/1) οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας που ερευνούσαν την εξαφάνιση ενός 11 μηνών βρέφους και το αντίκρυσαν να κείτεται νεκρό στο φράγμα.

Τη σορό του μωρού ανέσυραν δύτες της ΕΜΑΚ που έφτασαν την περιοχή. Το 11 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά η 29χρονη μητέρα του μωρού το έριξε στον ποταμό. Οι γονείς της φέρεται να ήταν εκείνοι που κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι η ίδια επέστρεψε σπίτι χωρίς το κοριτσάκι της και πως σε ερωτήσεις τους για το πού βρίσκεται το παιδί, η 29χρονη δεν τους έδινε σαφείς απαντήσεις. 

Όλα ξεκίνησαν όταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζει με τους γονείς της και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος. Το verianet αναφέρει μάλιστα, ότι μετά την αποτρόπαιη πράξη της πήγε σε ξενοδοχείο της Αλεξάνδρειας, όπου φέρεται να διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Αφού ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί με το βρέφος. Η μητέρα κατά την ανάκρισή της αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις, υποστηρίζοντας ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο. Μετά τις πιέσεις των αστυνομικών όμως, ομολόγησε πως έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα. Οι αρχές συνέλαβαν τη μητέρα και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης