Ο Aaron είναι δύο φορές πρωταθλητής downhill Αμερικής, συχνός επισκέπτης στο βάθρο του World Cup, κορυφαίος Αμερικάνος στη βαθμολογία της UCI την τελευταία δεκαετία και με… λίγα λόγια ο γρηγορότερος Αμερικάνος ορεινός ποδηλάτης.

Συνεπώς, είναι το καταλληλότερο άτομο για να διδάξει τα μυστικά της ταχύτητας των κορυφαίων καταβατών. Σε συνεργασία, λοιπόν, με την Race Performance Management και τον γνωστό team manager Keith Darner θα μοιραστεί τον πλούτο των γνώσεων και των εμπειριών του με δώδεκα τυχερούς ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στο προπονητικό camp.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ραντεβού με τον πρωταθλητή θα λάβει χώρα στο Bootleg Canyon του Boulder City στη Nevada από τις 27 μέχρι τις 31Οκτώβρη. Θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια event προπονητικής στο downhill που να συνδυάζονται και με αγώνες, ώστε να υπάρχει και κριτήριο αξιολόγησης των μαθητευομένων.

Για πληροφορίες περί των μελλοντικών ανάλογων εκδηλώσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο e-mail του πολύπειρου προπονητή Keith Darner: keith@rpmcycling.org .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης