Ρεβεγιόν χωρίς hangover, την επόμενη μέρα, δε γίνεται! Οι ημέρες των εορτών ενδείκνυνται για μεγάλα φαγοπότια, οπότε και λόγω του πρωτοχρονιάτικου κλίματος, όλες είμαστε ευάλωτες στην υπερκατανάλωση φαγητού και αλκοόλ!

Τι παθαίνει όμως ο οργανισμός μας και την επόμενη μέρα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του; Από το πολύ αλκοόλ, ο οργανισμός μας αφυδατώνεται, ατονεί και μας πιάνει έντονος πονοκέφαλος. Ενοχλούμαστε από τον παραμικρό θόρυβο και συχνά νιώθουμε ναυτίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να περάσαμε καλά το προηγούμενο βράδυ του ρεβεγιόν, αλλά τώρα αναρωτιόμαστε, γιατί έπρεπε να πιούμε όλο το Βόσπορο; Καταρχήν, το καλύτερο είναι να καθίσουμε στο κρεβάτι, αν μπορούμε, γιατί μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει να μαγειρέψουμε, αφού η μέρα το επιβάλλει. Τοποθετούμε μία κρύα πετσέτα στα μάτια μας, για να ηρεμήσουμε από τον έντονο πονοκέφαλο και χαλαρώνουμε με ένα ζεστό μπάνιο, που θα αποβάλλει και τις τοξίνες από τον οργανισμό μας.

Αυτή τη μέρα, μπορούμε να πιούμε μόνο νερό και χυμούς, αφού θα μας ανακουφίσει από αυτό το «βαρύ» και δυσάρεστο αίσθημα. Έτσι σιγά – σιγά θα φτάσουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς και θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το υπόλοιπο της ημέρας, μαγειρεύοντας και περνώντας ευχάριστες οικογενειακές και γιορτινές στιγμές.

Για να μην μπείτε βέβαια στη διαδικασία να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας από το hangover, μπορείτε απλά να αποφύγετε να πιείτε τόσο πολύ κι έτσι θα δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια! Ένα μικρό tip σε περίπτωση πονοκεφάλου: φάτε ένα γλυκάκι. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης