Με καθημερινούς ελέγχους σε όλη την περιοχή του Πειραιά, αστυνομικοί της Τροχαίας, κατάφεραν ύστερα από περίπου δυο μήνες να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό που εξαιτίας του μια μητέρα με την ανήλικη κόρη της βρέθηκαν, το μεσημέρι της 12ης Σεπτεμβρίου, από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του Κηφισού στο άλλο αφού έσπασαν και το σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν την μάρκα του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν λευκό και παλαιού τύπου, και τελικά κατάφεραν να το βρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, «εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 20-11-2022, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με συναφή ως άνω χαρακτηριστικά, το οποίο επιπροσθέτως έφερε εμφανή σημεία πρόσφατης επισκευής». 

Οι αστυνομικοί όμως τον είχαν ταυτοποιήσει και από άλλα στοιχεία τα οποία είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν. Τον κάλεσαν στα γραφεία της Τροχαίας Πειραιά όπου παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του και σύμφωνα με πληροφορίες ενώ αρχικά αρνήθηκε την συμμετοχή του στο τροχαίο, στη συνέχεια το παραδέχτηκε λέγοντας ότι έφυγε από το σημείο καθώς φοβήθηκε. 

Ο αλλοδαπός οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες τροχαίου με εγκατάλειψη και σωματικών βλαβών κατά συρροή…  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης