Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από την πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος εμφανίστηκαν μαζί και ακόμα περισσότεροι από τότε που η παρουσιάστρια και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Φαίνεται πως μετά από τις δύσκολες στιγμές, τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς οι τρεις τους δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω τα άσχημα του παρελθόντος και να έχουν βρει κάποιες ισορροπίες.
Την περασμένη Κυριακή, η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας μαζί τα παιδιά της, και ο Ματέο επισκέφτηκαν γνωστό λούνα παρκ στη Λεωφόρο Κηφισίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι μαζί τους ήταν και ο… Γιάννης Λάτσιος!
Ήταν σχεδόν αδιανόητο και αποτελεί μεγάλη έκπληξη, όμως φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν μια φιλική σχέση.

Ο διευθυντής προγράμματος του ANT1 έχει αποδεχθεί τη σχέση της παρουσιάστριας με τον Ματέο και η αμηχανία των πρώτων μηνών είναι… παρελθόν.

Η εκτίμηση και ο σεβασμός του πρώην ζευγαριού δεν χάνονται και κοντινοί τους άνθρωποι δηλώνουν πως οι δυο τους θέλουν να παραμείνουν φίλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδέα έπεσε και κανείς δεν είχε αντίρρηση. Έτσι λοιπόν, οι τρεις τους βρέθηκαν στο λούνα παρκ το μεσημέρι της Κυριακής, όπου πέρασαν αρκετή ώρα με παιχνίδια και κουβεντούλα. Αργά το απόγευμα έφυγαν και επισκέφτηκαν ταβέρνα στην Πεντέλη.

Πηγή: Ciao

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης