Την αποφασιστικότητα η οποία θα χαρακτηρίσει τα επόμενα βήματα που θα κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε περίπτωση που ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης δεν αποχωρήσει οικειοθελώς από τα γήπεδα, τουλάχιστον για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα.

Ο κ. Αδαμίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα. Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας. Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσει φέτος κι ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα ξαναδιαιτητεύσει φέτος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πρόσθεσε: «Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά ανδεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα, θα το κάνουμε. Δεν πιστεύω, όμως, πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό».

Ένταση με το καλημέρα

Πληροφορίες αναφέρουν πως η συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Σοφοκλή Πιλάβιο ξεκίνησε με μεγάλη ένταση, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγόρησε εκείνον της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι συνεχώς τον στοχοποιεί και του κάνει προσωπικές επιθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, τα πνεύματα γρήγορα ηρέμησαν και η συζήτηση, παρουσία και του κ. Τεροβίτσα, περιστράφηκε γύρω από τα οφθαλμοφανή διαιτητικά λάθη του Κουκουλάκη στο ματς της Κυριακής.

Ο κ. Τεροβίτσας είπε σχετικά στον κ. Αδαμίδη για τη διαιτησία Κουκουλάκη: «Την είδα, όπως όλος ο κόσμος. Ο διαιτητής έκανε τέσσερα λάθη, όλα σε βάρος της ΑΕΚ. Θα τιμωρηθεί αυστηρά, αλλά δεν μπορεί να διαγραφεί, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης