O Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Παλάσιος, o οποίος με τα δύο γκολ του έβαλε τις βάσεις για την ευρεία νίκη της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό, στις δηλώσεις του μετά το 5-1 επί του Βόλου, μίλησε για το αποψινό ματς, εκθειάζοντας, μεταξύ άλλων, τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» για τη στήριξή τους, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα γίνονται λόγω της προπόνησης, βελτιωνόμαστε, έχουμε αυτοπεποίθηση και διορθώνουμε τα λάθη μας. Αφήνουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο και έρχονται οι νίκες που είναι πολύ σημαντικές. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι». 

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τις 10 συνεχόμενες νίκες της ομάδας του:  «Είμαστε χαρούμενοι και ορεξάτοι, πάμε ολοένα και καλύτερα. Αυτό που μας βοηθάει είναι τα καλά αποτελέσματα, έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική και τους θέλουμε στο πλευρό μας».

Για το ντέρμπι «αιωνίων»: «Γνωρίζουμε πως είναι άλλος ένας τελικός. Θα παίξουμε για τη νίκη, είναι ένα special παιχνίδι, γιατί είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε τη νίκη μέσα στο γήπεδό μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης