ΠΚ

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Τα στόματα άνοιξαν και στην αθλητική Υπερεισαγγελέα  του Αρείου Πάγου Βιργινία Σακελλαροπούλου έφθασε μία επώνυμη  επιστολή  για παράνομο στοιχηματισμό μέσω χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πληροφορία αυτή δημοσιοποιήθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη Στο Open» του Κυριάκου Θωμαϊδη. Τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η κα. Βιργινία Σακελλαροπούλου αναφέρουν πώς στην υπόθεση εμπλέκονται προέδρος ΠΑΕ της Super League 1 και δύο ποδοσφαιριστές. Έχουν ήδη καταθέσει ως μάρτυρες ένας τεχνικός διευθυντής και δύο ποδοσφαιριστές.  Δικαστικός λειτουργός ο οποίος έχει άμεση γνώση του φακέλου φέρεται να διαβεβαιώνει πώς στο τέλος αυτής της ιστορίας κάποιοι θα μπουν στα σίγουρα φυλακή διότι η υπόθεση είναι απολύτως δεμένη, τα στοιχεία επαρκή και οι μαρτυρίες απολύτως αξιόπιστες.

Το ζήτημα αναμένεται να έχει και άλλες προεκτάσεις αφού οι εμπλεκόμενοι παράγοντες σε αυτήν την απάτη δραστηριοποιούνται και σε άλλους τομείς της δημόσιας ζωής. Επειδή τα στόματα έχουν ανοίξει λοιπόν, ενδεχομένως να υπάρξουν και αποκαλύψεις για περίεργους   χρηματισμούς κάτω από το τραπέζι  προσώπων που ανήκουν στην γκρίζα απόχρωση των ΜΜΕ και όχι μόνον. Το μόνο σίγουρο είναι πώς θα υπάρξει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια η οποία θα είναι και αποκαλυπτική για τις προθέσεις γνωστών παραγόντων που απασχόλησαν την δημόσια ζωή  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης