Προτείνει ο General

Με τρεις επιλογές από Αγγλία και Ισπανία θα κινηθούμε τη σημερινή ημέρα. Στήριγμα αποτελεί η Λίβερπουλ, η οποία κάποια στιγμή θα πάρει τα πάνω της. Μετά τη νίκη με 1-0 επί της Σίτι έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να βρει σιγά σιγά την ηρεμία και τα πατήματα της. Ο άσος από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Γουέστ Χαμ πληρώνει σε απόδοση πάνω από 2 και θα την αγοράσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ θα πάρουμε τον άσο της Μπόρνμουθ κόντρα στην Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι που έχουν μία ισορροπημένη ομάδα ποντάρουν στην έδρα τους για να μπορέσουν να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη, η Σαουθάμπτον που ακόμα ψάχνεται, χάνει πολύ από την δυναμική της στα εκτός έδρας ματς και ο άσος στο 2,70 έχει ρίσκο, αλλά και μεγάλη αξία.

Τέλος στο Κάντιθ-Μπέτις μυρίζει… ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά και θα δώσουν μάχη φέτος για να κρατηθούν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο στα τελευταία ματς δείχνουν να έχουν βρει ένα πλάνο για να φτάνουν στον βαθμό της ισοπαλία. Από την άλλη, η Μπέτις κάνει μία καλή σεζόν έχοντας μόνο νίκες στην έδρα της. Εκτός χάνει μέρος της δυναμικής της και έτσι το «Χ» στο ματς με απόδοση 3,20 έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Στη σούμα έχουμε: Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 1/1 (2,10), Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 1 (2,70) και Κάντιθ-Μπέτις Χ (3,20).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης