Θα χρειαστεί -όπως φαίνεται- να συνεχίσει τις επισκέψεις του στο προπονητήριο της Παιανίας και να επαναλάβει τις παραινέσεις του ο πρόεδρος Ν. Πατέρας, μήπως και οι διάσημοι (και ακριβοπληρωμένοι) ποδοσφαιριστές του (πρωταθλητή) Παναθηναϊκού αποφασίσουν να αγωνιστούν με βάση την αξία τους και την ευθύνη τους απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα.

Μετά το… φιλικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» προφανώς περίμεναν επιστροφή στις νίκες, γι’ αυτό, άλλωστε, πύκνωσαν τις κερκίδες του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη». Κι’ όμως, η Καβάλα παίζοντας έξυπνα με ποδοσφαιριστές που δεν είναι γνωστοί στον ποδοσφαιρικό χάρτη αυτού του τόπου (με εξαίρεση τον αρχηγό Ντιε και τον… εμψυχωτή Χρυσόστομο Ψωμιάδη!) ήταν καλύτερη και άξιζε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο εκτός φόρμας. Ίσως, πάλι, χρειάζεται σοβαρότερο προπονητή, ίσως… Γιατί είναι αλήθεια πως ούτε στην πρεμιέρα (με Ξάνθη) ήταν καλός, ούτε στην Καβάλα. Φάνηκε λίγο στο Χαριλάου, εκεί όπου πάντως, δεν θα είχε πάρει τη νίκη χωρίς το πέναλτι μαϊμού από τον διαιτητή Δαλούκα. Αυτά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης