Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μία πολύ σημαντική κίνηση στο φινάλε του μεταγραφικού «παραθύρου» είναι ο Ολυμπιακός.

Την ώρα που απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες με μορφή μονοετούς δανεισμού απ’ την Αλ Ραγιάν του Κατάρ, η γαλλική «Provence» αποκάλυψε σε δημοσίευμά της, πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία… ανάσα κι από τον Σεντρίκ Μακαμπού της Μαρσέιγ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, ο 31χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται απ’ τον Ιγκόρ Τούντορ στην ομάδα της Μασσαλίας κι αναμένεται να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μπακαμπού αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, ενώ έχει αγωνιστεί και κάποιες φορές στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σοσό και έφτασε μέχρι την πρώτη της ομάδα. Το καλοκαίρι του 2014 η Μπούρσασπορ τον απέκτησε δίνοντας 1,8 εκατομμύρια ευρώ και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε με 7,5 εκατομμύρια ευρώ στην Βιγιαρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί έμεινε για 2,5 χρόνια όταν η Beijing Guoan έδωσε 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στο Πεκίνο. Στην Κίνα αγωνίστηκε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022, με τη Μαρσέιγ να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης