Ένα λευκό αυτοκίνητο, με άγνωστο αριθμό κυκλοφορίας και παλαιού τύπου, αναζητούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πειραιά στην προσπάθεια τους να βρουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανετράπη ένα τζιπάκι που οδηγούσε μια γυναίκα και επέβαινε το ανήλικο αγοράκι της.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, επί της λεωφόρου Κηφισού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στο ύψος της αερογέφυρας της Πέτρου Ράλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τροχαίας  «επειδή από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής – συμμετοχής στο ατύχημα, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα: 210–4139263, 210-4139264, 210-4139270». 

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η γυναίκα κινείτο στο ρεύμα προς Πειραιά και κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σπάζοντας τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης