Το παγκόσμιο κύπελλο τρίσποντου μπιλιάρδου της Σεούλ, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 και είχε Ισπανικό χρώμα…

Μεγάλος νικητής στο παγκόσμιου κύπελλο τρίσποντου μπιλιάρδου στην Σεούλ, αναδείχθηκε ο Ισπανός μετρ Daniel Sanchez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεράστιος αυτός παίκτης, της παλιάς φουρνιάς του Ευρωπαϊκού Γαλλικού μπιλιάρδου, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους που συνάντησε στην πορεία αυτού του παγκόσμιου κυπέλλου και πανάξια ανέβηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στην 2η θέση ο άγνωστος Κορεάτης CHA Myeong Jong και στις δυο τρίτες θέσεις ο επίσης πολυνίκης Dick Jaspers και το νέο αστέρι της Ευρώπης, ο νεαρός Γάλλος Gwendal Mareshal, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις κυρίαρχες εμφανίσεις του, όπου για μια ατυχία έχασε μια θέση στον τελικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νίκος Πολυχρονόπουλος δεν κατάφερε να μπει στην 8άδα, μιας και αποκλείστηκε σε έναν αγώνα που τίποτα δεν πήγε καλά γι’ αυτόν, πράγμα σύνηθες στο μπιλιάρδο για όλους τους μεγάλους αθλητές, ενώ είχε εξαιρετικές εμφανίσεις έως τότε.

Ελληνική συμμετοχή, με μια νίκη και μια ήττα, σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο, είχαμε και από τον ερευνητή-συγγραφέα συστημάτων τρίσποντου μπιλιάρδου, Νίκου Μάνουρα, όπου δοθείσης της ευκαιρίας, προώθησε και το νέο του βιβλίο στο τεράστιο μπιλιαρδικό κοινό της Κορέας. 

Δείτε τον τελικό εδώ:

 

Δείτε τους ημιτελικούς εδώ:

 

 

Για να δείτε περισσότερους αγώνες πατήστε στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/c/FiveSixInternational/videos

Απόστολος Βουλγαρίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης