Παρουσία του νέου, μεγάλου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ Ντουάρτε πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του “τριφυλλιού” το απόγευμα της Τετάρτης (24/8). Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο κι ακολούθως ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία.

Ο Μπερνάρ έχει έναν ελαφρύ τραυματισμό στην ωμοπλάτη, τον οποίο “κουβαλάει” από την περασμένη εβδομάδα μετά από μία άτσαλη πτώση του σε προπόνηση με την Σαρίγια. Για λίγες μέρες θα πάει πιο συντηρητικά κι όπως όλα δείχνουν θα “μπει” στις προπονήσεις της ομάδας από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής (28/8) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του “τριφυλλιού” θα… μετατεθεί για το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (3/9).

Από εκεί και πέρα, θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Σένκεφελντ (ο Ολλανδός αμυντικός έκανε και κάποιες ασκήσεις στο γήπεδο). Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, “κορόιδο” και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης