Υπέροχα, λατρεμένα και πολύ-πολύ διαφορετικά. Αν αυτά είναι τα κριτίριά σας, για να διαλέξετε τα παπούτσια με τα οποία θα ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας, τότε θα ξετρελαθείτε με αυτά που θα σας παρουσιάσουμε! Σε περίπτωση που το δεύτερο όνομά σας είναι Carrie –εκ του Carrie Bradshaw- τότε σας θυμίζουμε πως δε χρειάζεται να δώσετε τώρα μια περιουσία για ένα ιδιαίτερο κομμάτι. Κάντε υπομονή να περάσουν οι γιορτές και κάντε τις αγοραστικές σας εξορμήσεις μετά, όταν θα έχουν «μπει» και οι εκπτώσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετικό! Από μπροστά θυμίζει μια πολύ όμορφη αλλά σχετικά συνηθισμένη γόβα. Αν κάνετε όμως ένα βήμα, όλα τα βλέμματα θα πέσουν στο τακούνι! Μα είναι και Louis Vuitton, έχουν φαντασία οι δημιουργοί! Αλυσίδα από καουτσούκ και σίδερο, που φυσικά πατάει στο απαραίτητο λαστιχάκι, για να μη φθείρεται! Δέρμα animal print και λουστρίνι συνθέτουν ένα παιχνιδιάρικο και πονηρό κομμάτι, που θα βρεθεί στη συλλογή σας, εάν διαθέσετε 1.172,48 ευρώ!

Αν σας περισσεύουν 600 ευρώ, τότε μην το σκέφτεστε! Αγοράστε αυτά τα πολύ ξεχωριστά πανέμορφα Prada παπούτσια. Είναι κάτι ανάμεσα σε peep toe γόβα και αθλητικό παπούτσι! Δύο σε ένα λοιπόν και με πολύ σταθερό τακούνι!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ σέξι και ροκ παπούτσι, που η οικογένειά του, ο οίκος Christian Dior, το βάφτισε «EXTREME shoe BLACK gladiator»! Δένει τέλεια σχεδόν με όλα τα στυλ ντυσίματος. Είτε το φορέσετε με κοντό φόρεμα, με μακριά φούστα, κάπρι παντελόνι, με σορτσάκι ή ακόμη και με τζίν… θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες! Εντυπωσιακή και η τιμή του, αφού, αν το αναζητήσετε και το παραγγείλετε μέσω διαδικτύου, θα το αποκτήσετε, δίνοντας περίπου 200 ευρώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης