Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Αέρινη, γλυκιά, σαγηνευτική, με πολύ χιούμορ και εξαιρετικά ταλαντούχα, η Σίλια Κατραλή είναι μια πολυδιάστατη καλλιτεχνική φυσιογνωμία και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πάρα πολύ παρορμητική γενικά. Δεν το λέω με κάποια περηφάνια, αυτό είναι ένα ελάττωμα, συνήθως το αντιλαμβάνομαι έτσι, ωστόσο αν είχα να πω και ένα θετικό, είναι ότι έχω γενικά αρκετή πειθαρχία στα πράγματα, τουλάχιστον σε αυτά που αφορούν τη δουλειά» εξομολογείται στο zougla.gr η αξιόλογη καλλιτέχνις με αφορμή την περιοδεία της με τη θεατρική παράσταση «1922 γεύσεις», αλλά και το καινούργιο της τραγούδι «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο», με το οποίο συνεχίζει το ταξίδι της στη δισκογραφία εισάγοντάς μας στο δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ.

«Σίγουρα περισσότερο από όλα με ενδιαφέρει το κομμάτι της υποκριτικής, ωστόσο επειδή πρόσφατα έγραψα μια ταινία μικρού μήκους, ένα πράγμα που ονειρεύομαι τώρα είναι να καταφέρω να την υλοποιήσω. Eίναι μια συγκεκριμένη ιστορία την οποία έχω γράψει σεναριακά και με κάποια βοήθεια διαφόρων ανθρώπων ίσως καταφέρω να τη σκηνοθετήσω και να υλοποιηθεί μέσα στη χρονιά που θα ακολουθήσει» αναφέρει η Σίλια Κατραλή και συμπληρώνει: «Βέβαια, εγώ κάνω σχέδια που αφορούν το βραχυπρόθεσμο μέλλον, δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση ως ιδιοσυγκρασία να κάνω σχέδια που θα αφορούν τη δεκαετία, γιατί πάω και λίγο όπου με πάει».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης με τη Σίλια Κατραλή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης