Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το νέο Astra από την ημέρα που παρουσιάστηκε δέχεται μονάχα θετικά σχόλια. Ριζικά αλλαγμένη και βελτιωμένη εμφάνιση, νέα οδηγική συμπεριφορά και Plug-in έκδοση, φέρνουν το νέο μικρομεσαίο της Opel στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν δούμε «φτιαγμένα» Astra από ιδιοκτήτες στον δρόμο, η Opel πρόλαβε να φτιάξει ήδη τη δική της εκδοχή, σε συνεργασία με την XS Carnight, και να μας παρουσιάσει ένα λευκό βελτιωμένο σύνολο. Βασίζεται στο Plug-in υβριδικό μοντέλο με συνδυαστική ισχύ στους 180 ίππους και 360 Nm ροπής (προσθιοκίνητο με 8άρι αυτόματο σασμάν), όντας στην πιο πλούσια έκδοση Ultimate, έχοντας από ψηφιακό cockpit με διπλές οθόνες 10 ιντσών, μέχρι και εργονομικά καθίσματα AGR. 

Πρώτη και μεγαλύτερη αλλαγή είναι η τοποθέτηση αερανάρτησης της Grinds με αισθητήρες ύψους Carstyle me, με το Astra να χαμηλώνει αρκετά, την ώρα που πλέον οι ζάντες είναι 20 ιντσών με εντυπωσιακή σχεδίαση. Φυσικά δεν λείπουν και τα απαραίτητα Opel Motrosport αυτοκόλλητα στις γυάλινες επιφάνειες, με το συγκεκριμένο σύνολο να δίνει το παρών σε μία σειρά εκδηλώσεων της XS Carnight.

Μπορεί να μην χρησιμοποιήθηκε κάποιο bodykit και οι προφυλακτήρες να παραμένουν ίδιοι με το απλό μοντέλο, όμως το νέο γυαλιστερό λευκό χρώμα έρχεται σε όμορφη αντίθεση με τις μαύρες πινελιές, δίνοντας έναν πιο δυναμικό τόνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διατηρεί το ίδιο κινητήριο σύνολο, όμως οι σχεδιαστικές αλλαγές, οι 20άρες ζάντες και η αερανάρτηση μας δείχνουν πόσο μπορεί να αλλάξει ένα οικογενειακό μοντέλο και να κάνει όλα τα κεφάλια να γυρνάνε στο πέρασμα του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης