Προχωρημένες είναι οι επαφές των ανθρώπων του Άρη με τους διοικούντες τη Σπόρτινγκ Χιχόν, για την απόκτηση του Μανού Γκαρσία. Οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να έρθουν σύντομα σε συμφωνία με τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου, για την απόκτηση του 24χρονου μέσου.

Ο Μανού Γκαρσία έχει συμβόλαιο με τη Χιχόν μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τον Άρη να προσπαθεί να αποκτήσει τον πρώην άσο των Αλαβές, Μάντσεστερ Σίτι, Μπρέντα και Τουλούζ με τη μορφή δανεισμού, βάζοντας και οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τον Ζερβινιό να λύσει τη συνεργασία του με την Τραμπζονσπόρ, προκειμένου να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην άφιξη του 35χρονου Ιβοριανού εξτρέμ, έχει να κάνει με το ποσό που είναι να λάβει από τον τουρκικό σύλλογο, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, μιας και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Εν τω μεταξύ, τον Ιωνικό θα αντιμετωπίσει αύριο, Πέμπτη (14/07, 21:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), ο Άρης στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του επί ελληνικού εδάφους και πέμπτο συνολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρόκειται, ουσιαστικά, για την τελική πρόβα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Γκόμελ για το Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, η οποία θα διεξαχθεί ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα (21/7, 21:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»). Τα εισιτήρια του φιλικού κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού κοστίζουν 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 και 15 ευρώ στις Θύρες 7, 9 (γενική είσοδος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης