Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Άλλο ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο αναμένεται να φθάσει στην Ελλάδα πριν από το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου. Λέγεται Biro και κατασκευάζεται στην Ιταλία. Το πρωτοποριακό Biro με τη re-move μπαταρία εξασφαλίζει στον χρήστη απόλυτη ελευθερία και φιλοδοξεί να δώσει εναλλακτικές λύσεις στις σύγχρονες αστικές μετακινήσεις και στη μικροκινητικότητα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον στυλάτο σχεδιασμό, έχει αρκετές επιλογές εξατομίκευσης. Απευθύνεται στους κατοίκους των μεγαλουπόλεων, αλλά και των νησιών. Το Biro ταιριάζει… γάντι σε κάθε πόλη, μικρή ή μεγάλη, κινείται εύκολα στους στενούς δρόμους των ιστορικών κέντρων και στα σοκάκια των ελληνικών νησιών. 
Ήδη δύο εταιρείες -η Estrima και η Nextcom- υπέγραψαν συμφωνία και δημιούργησαν στην καρδιά της Αθήνας την Biro Hellas. Τα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα Biro, με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, είναι η νέα πρόταση για τη μικροκινητικότητα σε μια νέα εποχή για πιο ανθρώπινες πόλεις.

Η εισαγωγή στην ελληνική αγορά πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά την πρόσφατη έναρξη πωλήσεων στη Γαλλία, ενώ η μάρκα καταγράφει μεγάλη επιτυχία σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Ρώμη.
Μόλις φθάσουν στην Ελλάδα τα νέα αυτοκίνητα, θα γίνουν και τα εγκαίνια της εταιρείας, που βρίσκεται στο Κολωνάκι.
 

Μετά τη συμφωνία των δύο εταιρειών, ο πρόεδρος της Estrima, Matteo Maestri δήλωσε: «Με το Biro επιθυμούμε να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων στις μεγαλουπόλεις. Είναι η ιδανική λύση ώστε οι κάτοικοι των πόλεων να περνούν λιγότερο χρόνο στους δρόμους χάρη στην ευελιξία κίνησης και στην ευκολία στάθμευσης που προσφέρει το μικρό αυτό όχημα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα Biro, με τους μηδενικούς ρύπους και την αθόρυβη λειτουργία τους, συμβάλλουν στην αναβάθμιση του αστικού τοπίου και στην προστασία του περιβάλλοντος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδρυτής της NextCom, Μάριος Κιτσαράς, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνεργασία αυτή, δήλωσε ότι η εταιρεία του με τον πιο έμπρακτο τρόπο δίνει «σάρκα και οστά» στο όραμα για ένα μέλλον στο οποίο η ηλεκτροκίνηση θα φέρει την πολυπόθητη ποιότητα ζωής στα αστικά κέντρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης