Ως κίνηση που αποδυναμώνει την ενωτική παρουσία της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς, χαρακτηρίζει ο ΣΥΝ την ανακοίνωση της υποψηφιοτητας του Αλέκου Αλαβάνου για την Αττική.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ τονίζει ότι ουσιαστικά η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να ανακόψει την αναγκαία συνάντηση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς, με δυνάμεις που προέρχονται από τον σοσιαλιστικό χώρο και αντιμάχονται την πολιτική του ΔΝΤ και της τρόικας και διερωτάται “ποιον εξυπηρετεί αυτή η επιλογή”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, το ΚΚΕ, με δήλωση του Παναγιώτη Μεντρέκα, τονίζει πως «ολα αυτά τα φαιδρά που εξελίσσονται στα κόμματα του “ευρωμονόδρομου” για τις υποψηφιότητες και στο χώρο του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν καμία σχέση με τον ριζοσπαστισμό, ούτε με την ανάγκη να απεγκλωβιστεί ο λαός από τον δικομματισμό».

«Όλα αυτά, προστίθεται, εκφράζουν τα αδιέξοδα και την χρεοκοπία αυτών που έχουν στόχο να διορθώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, να κάνουν ανθρώπινο τον καπιταλισμό, δηλαδή να διορθώσουν τα αδιόρθωτα. Ευτυχώς, όχι μόνο για τους αριστερούς, τους ριζοσπάστες αλλά συνολικά για τα λαϊκά στρώματα, υπάρχει το ΚΚΕ, για να στηριχθούν και να αντιμετωπίσουν την αντιλαϊκή λαίλαπα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μεντρέκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης