Άφαντος για τις αστυνομικές Αρχές παραμένει ο δράστης που τα ξημερώματα της Τετάρτης «χάρισε» σε περαστικούς και περιοίκους τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν… καρέ-καρέ το χρονικό μιας καθ’ όλα κινηματογραφικής ληστείας. Ο δράστης άδειασε τις προθήκες γνωστού κοσμηματοπωλείου στον πεζόδρομο της Δαιδάλου.

Ο ληστής εισέβαλε στον χώρο με τη μέθοδο του ριφιφί, αφαίρεσε κοσμήματα και ρολόγια, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αν και εκτιμάται ότι ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CRETALIVE, ο δράστης που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του φαίνεται ότι έσκαβε όλη νύχτα το τούνελ από διπλανό κατάστημα, προκειμένου να εισβάλει στο κοσμηματοπωλείο, και τελείωσε το έργο του κάπως καθυστερημένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από γειτονικό κατάστημα κάποιοι αντιλήφθηκαν ένα χέρι να αρπάζει από τις προθήκες της βιτρίνας ρολόγια και κοσμήματα! Πλησίασαν και χτύπησαν στο τζάμι της βιτρίνας, φωνάζοντας «Ληστεία»! Ο διαρρήκτης τράπηκε σε φυγή από το τούνελ που είχε φτιάξει. Ο συναγερμός του καταστήματος χτύπησε, αλλά παραμένει άγνωστο το πώς σταμάτησε. Πάντως, άξιο απορίας είναι το πώς ο δράστης κατάφερε να διαφύγει, αν και οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί σε χρόνο ρεκόρ!

Δείτε εδώ το σχετικό video:

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης