Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε νοσοκομείο της Γαλλίας ο 77χρονος Ίαν Κάμερον, πατέρας του πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.

Σε σχετική ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου στην Downing Street αναφέρεται λακωνικά: «Με μεγάλη μας λύπη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ίαν Κάμερον πέθανε νωρίτερα το απόγευμα. Απεβίωσε λίγο αφού ο πρωθυπουργός έφτασε στο νοσοκομείο στην Γαλλία όπου νοσηλευόταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ίαν Κάμερον εισήχθη στο νοσοκομείο της Τουλόν αφού υπέστη εγκεφαλικό και αντιμετώπισε καρδιακά προβλήματα. Ο Ντέιβιντ Κάμερον αναμενόταν σήμερα να απευθύνει την πρώτη του ομιλία στο κοινοβούλιο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού ενημέρωσε σχετικά: «Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι ο πατέρας του Ίαν Κάμερον υπέστη εγκεφαλικό ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Γαλλία και εισήχθη σε νοσοκομείο στην Τουλόν. Αφού μίλησε με τους γιατρούς στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο προκειμένου να είναι μαζί με τον πατέρα και την μητέρα του, Μαίρη».

Στην θέση του Ντέιβιντ Κάμερον θα παραστεί ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Νικ Κλεγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντέιβιντ Κάμερον και η σύζυγός του, καλωσόρισαν στον κόσμο το νέο τους παιδί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης