«Δυο τρεις άνθρωποι ήταν κοντά μου, θέλησα να κλειστώ στον εαυτό μου… δεν έχω παράπονο από κανένα, εγώ επέλεξα τους συγκεκριμένους» είχε δηλώσει παλαιότερα ο παρουσιαστής και φαίνεται πως η «ιστορία» επαναλαμβάνεται.

Η έλλειψη ραδιοφωνικής αλλά και τηλεοπτικής στέγης έχει στοιχίσει ακριβά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος κλείστηκε στον εαυτό του και έχει απομακρυνθεί από γνωστούς και φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμα μία χρονιά, ο παρουσιαστής θα μείνει έξω από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει το σπίτι του στην Κηφισιά.

Τελευταία του ελπίδα ήταν το «Big Brother», το reality που ο ίδιος είχε παρουσιάσει αρκετά χρόνια πριν στον ΑΝΤ1. Όταν όμως έμαθε πως τελικά την παρουσίαση θα αναλάβει η Ρούλα Κορομηλά, τότε λύγισε…
Φίλοι και γνωστοί του λένε πως ο Ανδρέας χάθηκε από προσώπου γης, δεν σηκώνει το τηλέφωνο και δεν απαντά στα μηνύματά τους.

Στο σπίτι του στην Κηφισιά, που παραλίγο να το χάσει σε πλειστηριασμό και είχε γίνει αιτία να κλειστεί στον εαυτό του, είναι εγκαταλελειμμένο. Μάλιστα, το γραμματοκιβώτιο είναι ασφυκτικά γεμάτο, ενώ οι περίοικοι λένε πως έχουν καιρό να τον δουν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: star

Διαβάστε επίσης: Η πίκρα του Μικρούτσικου
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης