Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, καθώς «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους επί του Ηλυσιακού και του Νηρέα Χαλανδρίου, αντίστοιχα, στους δεύτερους αγώνες για τα πλέι άουτ.

Χάρη σε γκολ της Αμορόζα, πέντε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, το Ρέθυμνο νίκησε τον Ηλυσιακό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο με 10-9 και έκανε το 2-0 στη σειρά. Την κρητική ομάδα οδήγησε στη νίκη-παραμονή η Αμορόζα, η οποία πέτυχε πέντε τέρματα, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων τριών για την ομάδα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλυσιακός προηγήθηκε 9-6 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου, ωστόσο δεν πέτυχε άλλο γκολ στον αγώνα, την ώρα που το Ρέθυμνο «ψαλίδισε» σιγά-σιγά τη διαφορά και ισοφάρισε με την Αμορόζα, 2.39΄΄ πριν το τέλος του αγώνα. Πρώτη σκόρερ των γηπεδούχων, οι οποίοι υποβιβάστηκαν στην Α2, ήταν η Γουέμπστερ που πέτυχε τέσσερα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ νίκησε για δεύτερη φορά στα πλέι άουτ τον Νηρέα, επικρατώντας αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι με 15-6, με αποτέλεσμα να «στείλει» τους γηπεδούχους στην Α2. Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε 8-4 στο ημίχρονο και «άνοιξε» κι άλλο την «ψαλίδα» της διαφοράς στο β΄ μέρος, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη. Τον ΠΑΟΚ οδήγησε επιθετικά η Φραγκιά με επτά τέρματα, ενώ πέντε γκολ πρόσθεσε η Μέγκενς.

Τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων των πλέι άουτ:

Νηρέας Χαλ.-ΠΑΟΚ 6-15

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στη σειρά με 2-0.

Ηλυσιακός-Ρέθυμνο 9-10

* Το Ρέθυμνο επικράτησε στη σειρά με 2-0.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης