Νικητής με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι με τη Χερσόνησο αναδείχθηκε ο Εργοτέλης. Δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Ορφανός (52’, 65’) ενώ ενδιάμεσα είχε γίνει το 2-0 με αυτογκόλ του Ραπτάκη.

«Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι οι παίκτες έδειξαν καλύτερα πράγματα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Μέρα με τη μέρα κάποιοι παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι βρίσκουν το δρόμο τους και στη συνέχεια θα εμφανιστούν καλύτεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια σήμερα έλειπαν και κάποιοι παίκτες λόγω τραυματισμών αλλά και υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες και όταν επιστρέψουν θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Βόλο πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, καθώς η ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές μας είναι γνωστή», είπε μετά το παιχνίδι ο Νίκος Καραγεωργίου.

Εργοτέλης:
Καβουσάκης (46’ Αθανασίου), Γιαλούσης (λ.τ. 30’ Μπερτόσα), Αλεξόπουλος (46’ Σαρρής), Βίσιο, Ρουμπάκης (76’ Σιάκκας), Τζούνιορ (46’ Μπέτο), Ολίσε, Ορφανός, Ρομάνο, Μπούντιμιρ, Χαντί (46’ Φραγκουλάκης).

Χερσόνησος:
Καλομοίρης, Μασέλης, Τζιράκης, Ραπτάκης, Αραβιάκης, Ανωγειανάκης, Βλάχος (77’ Αριστεινίδης), Φιλιππάκος (46’ Γκιάτας), Καλογέρης, Γιακουμάκης (70’ Μυλωνάς), Τεπετός (70’ Στρατίγης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης