Διακόπηκε για τις 17 Μαΐου η δίκη σε δεύτερο βαθμό του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου, για αποπλάνηση ενός κοριτσιού μόλις 6 ετών, για την οποία έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, όμως, τον είχε αφήσει ελεύθερο έως ότου δικαστεί σε δεύτερο βαθμό, με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, υποχρεώθηκε να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Ο γνωστός ντράμερ, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος της 6χρονης, από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, αλλά η δίκη του, μετά από αίτημα της υπεράσπισής του, διακόπηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως ο ντράμερ βρίσκεται ήδη κατηγορούμενος και για άλλες υποθέσεις παιδεραστίας, για τις οποίες σύντομα θα κληθεί σε απολογία από τον ανακριτή. Διώκεται για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανηλίκους οι οποίοι είτε έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη είτε όχι, άπαξ, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων κάτω των 14 ετών, άπαξ, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Η δίωξη αφορά πέντε κοπέλες τις οποίες, σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα 2007-2013. Φέρεται, μάλιστα, να διέπραξε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται όχι μόνο στο σπίτι του,  αλλά, κυρίως, σε δύο κάμπινγκ του Νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, σύμφωνα με κάποιες από τις καταγγέλλουσες. Οι ιδιοκτήτες δε του ενός κάμπινγκ τον υποχρέωσαν να φύγει αμέσως από αυτό μόλις ενημερώθηκαν για τις καταγγελίες εις βάρος του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης