Λίγο πριν αναχωρήσει για την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη, ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος έδωσε μια συνέντευξη στην «Εspresso» της Κυριακής για την απώλεια του «γιού» του, όπως αποκαλεί το Κολούμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τη μία ζω το απόγειο της καριέρας μου και από την άλλη την απώλεια του σημαντικότερου πλάσματος, συντρόφου, γιου, μέλους της οικογενείας που ήταν ο Κολούμπο για ‘μένα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

Το αγαπημένο του σκυλάκι είχε καρκίνο στους λεμφαδένες και ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να ζήσει λίγο παραπάνω καθώς ο θάνατος ήταν βέβαιος.

«Βρήκα έναν Ελληνοαμερικανό γιατρό αλλά ο καρκίνος ήταν επιθετικός, τον Ιούνιο παρουσίασε τη πρώτη επιπλοκή. Κι εγώ και η οικογένειά μου κάναμε τα πάντα. Της Παναγίας είχε πρηστεί όλο του το σώμα και έτσι για να μη το ταλαιπωρήσω αποφάσισα να του κάνω ευθανασία. Είχαμε αποφασίσει στις 18 Αυγούστου να τον πάμε στο κτηνιατρείο. Ο Κολούμπος όμως είχε απίστευτη διαίσθηση, ένιωσε ότι θα πήγαινε για ευθανασία και ήταν τόσο περήφανος που δεν ήθελε να τον δω να κλείνει τα μάτια του. Σηκώθηκε μόνος του, περπάτησε κάποια μέτρα στο μπαλκόνι, πήγε κάτω από το κρεβάτι και έσβησε εκεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης