Ανέβηκαν οι τόνοι στη δίκη με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγνάδη, την ώρα των ερωτήσεων που υπέβαλε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας στον δεύτερο νεαρό άνδρα που καταγγέλλει για βιασμό τον κατηγορούμενο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ο συνήγορος του Λιγνάδη ζήτησε μάλιστα από το μάρτυρα να…αναπαραστήσει τη σκηνή του βιασμού που υπέστη. Στο σημείο αυτό, άρχισε να τον πλησιάζει προς το βήμα του μάρτυρα, αλλά εκείνος τον απώθησε, λέγοντας του να απομακρυνθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάρτυρας : …Από απόσταση παρακαλώ, δε με ενοχλεί…

Κοινό : Αυτό είναι απαράδεκτο, κακοποιητικό

Νωρίτερα, εξεταζόμενος από την πολιτική αγωγή,  ο νεαρός άνδρας αναφέρθηκε και πάλι σε όσα έχει καταγγείλει ότι βίωσε το 2015, σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο από τον κατηγορούμενο και εξήγησε γιατί δεν μπόρεσε να αμυνθεί: «Δεν μπορούσα. Είχα παγώσει. Ένιωθα τα χέρια μου δεμένα ενώ δεν ήταν. Αυτό το σοκ που δεν μπορείς να κουνηθείς, το έχετε νιώσει ποτέ;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στο φόβο που ένοιωσε για να μιλήσει: «Με ένοιαζε ότι είχε συμβεί ο βιασμός. Με ένοιαζε ότι δεν έπρεπε να μου συμβεί αυτό. Όλοι μου έλεγαν να μην πάω. Οι δικοί μου, οι φίλοι. Όλοι μου είπαν να μην πάω γιατί φοβόντουσαν τον κατηγορούμενο, όσα μπορούσαν να συμβούν στο δικαστήριο. Λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό, λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης