Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Χερμάν Μπούργος, με αφορμή την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ (10/04, 19:30 – Ολυμπιακό Στάδιο), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε αρχικά στο γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει στα δύο εντός έδρας ματς απέναντι σε Παναθηναϊκό (0-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (0-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το βασικό είναι να δημιουργήσεις ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι. Το γκολ κάποια στιγμή θα έρθει», είπε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και προσέθεσε: «Εμείς πιστεύουμε ότι πάντα μπορούμε να κερδίσουμε και πάντα πιστεύουμε στη νίκη. Δεν σκέφτομαι καθόλου τις ήττες. Σκέφτομαι μόνο τις νίκες. Σκέφτομαι μόνο ότι θα κερδίσουμε την ΑΕΚ».

Αναφορικά με την επιλογή του 3-4-3 στο παιχνίδι απέναντι στον «Αγιαξ της Ηπείρου», ο Μπούργος τόνισε πως «…είναι κάτι που σκεφτόμουν και ενόψει της επόμενης σεζόν, γιατί πρέπει να ψάχνουμε τρόπους για να κερδίσουμε ένα ματς. Δεν ξέρω ακόμα αν θα το διατηρήσουμε και με αντίπαλο την ΑΕΚ. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Είναι κάτι που θα το δούμε την Κυριακή».

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Τζον Ίμπε έφτασε ο Άρης, αποφασίζοντας να μη φτάσει μέχρι το CAS. Ο Θοδωρής Καρυπίδης συμφώνησε να αποπληρώσει το ποσό των 190.000 (αρχική οφειλή) συν 90.000 ευρώ (προσαυξήσεις), στον ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2013-14 σε συνολικά εννέα παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης