Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κελί στον 1ο όροφο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την προφυλάκισή της για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Την ίδια ώρα, η κατηγορούμενη βρίσκεται σε 24ωρη επιτήρηση σε περίπτωση που θελήσει να αυτοτραυματιστεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ζητήσει μόνο να της δοθεί μια τηλεκάρτα για να μπορεί να τηλεφωνεί στην οικογένειά της και μια τηλεόραση για να βλέπει. Τις πρώτες δύο ημέρες της παραμονής της στις φυλακές Κορυδαλλού θα μείνει στην απομόνωση στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μετά τις 48 ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στο ειδικά διαμορφωμένο κελί, όπου θα κρατείται μόνη της. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για ειδικό κελί στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας. 

Χαρακτηριστικό της αυστηρής επιτήρησης είναι ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει πάνω της ούτε καν αναπτήρα ή σπίρτα, αλλά ένας φύλακας την εποπτεύει διακριτικά όλο το 24ωρο, και όταν θέλει να καπνίσει τον φωνάζει και της ανάβει το τσιγάρο.

Η «θερμή» υποδοχή στις φυλακές 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού, έτυχε «θερμής» υποδοχής από τις άλλες κρατούμενες, που την αποδοκίμασαν, την έβρισαν και απείλησαν τη ζωή της. Δεν είναι όμως μόνο οι φυλακές Κορυδαλλού όπου θεωρείται ανεπιθύμητη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Επίσης, οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελεώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν τη μετέφεραν εκεί.

Άρχισε να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της αρχίζει σιγά-σιγά να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί, γι’ αυτό και αντιδρά με φωνές και κλάματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου στο κελί της στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ -όπως φάνηκε όταν την επιβίβασαν στο τζιπ για να την οδηγήσουν στις φυλακές Κορυδαλλού- το πρόσωπό της ήταν πρησμένο και τα μάτια της κόκκινα.

Το Open παρουσίασε φωτογραφίες από το κελί στο οποίο κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης