Πέντε άτομα ηλικίας 23 έως 35 ετών, ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους σε επεισόδια που έγιναν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας και την ΑΕ Λευκίμμης, την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση των πέντε προσώπων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα, συνδεόμενα με τον αθλητικό Νόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δύο φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, οι οποίοι μετέβησαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η ένταση ξεκίνησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, στις καθυστερήσεις του αγώνα, απόφαση που πυροδότησε διαμαρτυρίες από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και των μελών της αποστολής της φιλοξενούμενης κερκυραϊκής ομάδας. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου με σκορ 2-1, ακολούθησαν επεισόδια στις κερκίδες, όπου βρίσκονταν φίλαθλοι των δύο σωματείων.

Επίσης υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις για απειλή και εξύβριση για όσα διαδραματίστηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ μελών της αποστολής της ΑΕ Λευκίμμης και του διαιτητικού τιμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης