Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών, Γιώργος Βουλγαράκης, θέτει στη διάθεση της Επιτροπής «για οποιοδήποτε έλεγχο», τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο πρώην υπουργός στην επιστολή του, « για να αποφευχθεί το παιχνίδι εντυπώσεων που μέρες τώρα παίζεται εις βάρος μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Βουλγαράκης διευκρινίζει ότι οι λογαριασμοί που συμμετέχει ως συνδικαιούχος έχουν ελεγχθεί από τα αντίστοιχα τραπεζικά καταστήματα «χωρίς να υπάρχει η παραμικρή συσχέτιση με την υπόθεση», καθώς και ότι στους λογαριασμούς του «δεν έχει κατατεθεί ούτε ένα ευρώ από τη Μονή Βατοπεδίου ή την ΚΕΔ».

Προηγήθηκε χθες  η απόρριψη από την κυβερνητική πλειοψηφία στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής το αίτημα ανοίγματος του κοινού τραπεζικού λογαριασμού της Αικατερίνης-Πελέκη και του συζύγου της, Γιώργου Βουλγαράκη.

Εν τω μεταξύ τη ερχόμενη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου θα δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης