Στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, το Σάββατο στις 11 του μηνός, θα μας ανοίξει η όρεξη για τα καλά…

Ο γνωστός σεφ Γιάννης Γκελντής θα μαγειρέψει τη μεγαλύτερη μακαρονάδα και ριζότο θαλασσινών που φτιάχτηκε ποτέ στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στην ψαροταβέρνα “Remezzo” στην παραλία της Κυπαρισσίας, ενώ μετά το πέρας της παρασκευής της λαχταριστής μακαρονάδας, το κοινό μπορεί να απολαύσει τα κατορθώματα του σεφ, δωρεάν.

«Σκοπός της εκδήλωσης είναι να καταφέρουμε να φτιάξουμε τη μεγαλύτερη μακαρονάδα θαλασσινών που φτιάχτηκε ποτέ, όπως και η προβολή της μεσογειακής κουζίνας και της μεσογειακής διατροφής», δήλωσε στη zougla.gr ο επιχειρηματίας, κ. Δαμιανός Ροϊλός.

Οι διοργανωτές και τοπικοί φορείς ελπίζουν την επόμενη χρονιά η ανάλογη εκδήλωση να είναι η αφορμή για να καταχωρηθεί στο βιβλίο Γκίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης