Άλλος ένας δήμος της Αττικής διοργανώνει συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ουκρανία. Ο Δήμος Πετρούπολης, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ξεκίνησε από την Παρασκευή το πρωί και θα συνεχίσει έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου, να συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διαρκείας και υγειονομικό υλικό, στο Β΄ ΚΑΠΗ (Δωδεκανήσου & Κρήτης), από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

«Είναι χρέος όλων μας να συμμετέχουμε στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τη στήριξη του ουκρανικού λαού, που δοκιμάζεται σκληρά και υποφέρει από τη φρίκη του πολέμου. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να δείξουν για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους, συνεισφέροντας σ’ αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ενώ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς προσέθεσε: «Είναι άμεση η ανάγκη στήριξης των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία με είδη πρώτης ανάγκης. Για τον σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και παρακαλούμε τους συνδημότες μας να συνδράμουν με όποιον πρόσφορο τρόπο επιθυμούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως στην Αττική συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία έχουν πραγματοποιήσει και οι Δήμοι Βριλησσίων, Διονύσου, Παλλήνης, Ζωγράφου, Σαρωνικού, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Περιστερίου, Ηλιούπολης, Αγίου Δημητρίου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Χαλανδρίου, Πεντέλης, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Αγίας Παρασκευής, Παπάγου-Χολαργού, Φιλοθέης-Ψυχικού, Νέας Φιλαδέλφειας, Αμαρουσίου, Μεταμόρφωσης, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Ελευσίνας, Λαυρεωτικής, Χαϊδαρίου, Νέας Ιωνίας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Δάφνης-Υμηττού, Βύρωνα και Μαρκόπουλου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης