Σε μια περιοχή που δοκιμάστηκε όσο καμιά άλλη από τις καταστροφικές πυρκαγιές το περασμένο καλοκαίρι, στην Εύβοια, θα διεξαχθεί το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων με θέμα την «προστασία του περιβάλλοντος και την προδικασία». Ειδικότερα, στις 19 και 20 Μαρτίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Χαλκίδας που βρίσκεται στην πόλη, άνθρωποι της δικαιοσύνης και έγκριτοι νομικοί από διάφορους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας θα αναλύσουν το συγκεκριμένο θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερο την ελληνική πραγματικότητα. 

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Τσοβόλα, του εξαιρετικού νομικού και πρώην υπουργού που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν και δυο βραβεύσεις, η καθεμία με την δική της σημασία. Το Σάββατο θα τιμηθεί ο Καθηγητής Νομικής ΔΠΘ και μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής της Ένωσης Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης και την Κυριακή η βράβευση θα γίνει από τον τ. Πρόεδρο του ΔΣΑ Βασίλη Αλεξανδρή στον αείμνηστο συνάδελφο, ευρωβουλευτή και νομάρχη Βοιωτίας Ιωάννη Σταμούλη που ανακίνησε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την παρακολούθηση δια ζώσης του συνεδρίου είναι απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (rapid test) ενώ οι εργασίες θα μεταδίδονται και στο κανάλι YouTube της Ένωσης και από το Facebook. Στο τέλος του συνεδρίου, θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης