Νέο σκάνδαλο έχει προκύψει στον Άγιαξ. Λίγες εβδομάδες μετά την «υπόθεση Όφερμαρς», το ενημερωτικό ολλανδικό δίκτυο «NRC» αποκάλυψε μια καινούρια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στον σύλλογο.

Ο νέος εμπλεκόμενος είναι ο Γουίνστον Μπογκάρντε, ο 51 ετών παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, ο οποίος εργάζεται ως πρώτος βοηθός στην α΄ ομάδα του πρωταθλητή Ολλανδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία αυτή, σύμφωνα με το NRC, είχε γίνει το 2020, ωστόσο ο σύλλογος χαρακτήρισε το θέμα ως «ιδιωτικό ζήτημα», επιτρέποντας στον Μπογκάρντε να συνεχίσει να εργάζεται για τον «Αίαντα».

Μια εργαζόμενη του Άγιαξ είχε καταγγείλει ότι παρενοχλήθηκε μέσω μηνυμάτων από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν βοηθό του Έρικ τεν Χαγκ.

Ο «Αίαντας» που έχει αποδείξει την ευαισθησία του σε τέτοια θέματα, προχώρησε σε έρευνα έξι μηνών και έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος αποπομπής του Μπογκάρντε, καθώς όπως αναφέρουν στον σύλλογο το ζήτημα «δεν είχε σχέση με τη δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία έγινε στα τέλη του 2020 και υπάρχουν μηνύματα που δείχνουν την επιμονή του προπονητή παρά την απόρριψη της γυναίκας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης