Μηνύματα φιλίας απηύθυναν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Ahmed Davutoglu, σε δηλώσεις που έκαναν στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο κ. Δρούτσας ευχαρίστησε για την πρόσκληση του Τούρκου υπουργού, για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα και τόνισε ότι «είναι μία ακόμη απόδειξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και του τι μπορούν να επιτύχουν εργαζόμενοι από κοινού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στον αγώνα είπε ότι «είναι ένα πολύ ενθουσιώδες παιχνίδι» και πως «η Ελλάδα και η Τουρκία μπορούν να είναι περήφανες για το επίπεδο των ομάδων τους».

Παράλληλα, ευχήθηκε στις δύο ομάδες «το καλύτερο δυνατό και να παίξουν και πάλι μεταξύ τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του, ο κ. Davutoglu είπε σχετικά με τον αγώνα ότι «επικρατεί μια φιλική και ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που αποδεικνύει τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ο Τούρκος υπουργός εξέφρασε την ευχή να ξανασυναντηθούν οι δύο εθνικές ομάδες στην τελική φάση και όπως είπε, «αυτό να είναι επιτυχία της φιλίας μεταξύ των χωρών μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης