Συνάντηση με τον βουλευτή Β’ Αθηνών, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα έχει στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στον απόηχο της παραίτησης του Γιάννη Βαρβιτσιώτη από τη θέση του προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», με τον κ. Μεϊμαράκη να εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, έτοιμος να αναλάβει τα «ηνία» του ιδρύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό και ανακοινώνεται σε μία συγκυρία που σηματοδοτεί την ένταξη του Β. Μειμαράκη στην ευρύτερη ηγετική ομάδα,προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά στη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Η ένταξη αυτή του κ. Μειμαράκη θα λειτουργήσει στην κατεύθυνση της συσπείρωσης της κομματικής βάσης, λόγω της απήχησης που διαθέτει ο πρώην γραμματέας του κόμματος, ενώ, από στελέχη της ΝΔ, προβάλλεται και «ως μία απάντηση στις κινήσεις της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη».

Με τον κ. Μεϊμαράκη επικεφαλής, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας επιδιώκεται να ενισχυθεί ως «think tank» του κόμματος με πανελλαδική δικτύωση και με παράλληλο στόχο την αναζήτηση και ανάδειξη στελεχών, λειτουργώντας συμπληρωματικά με τον κομματικό μηχανισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, ο πρώην Γραμματέας της ΝΔ γνωρίζει τα κομματικά πράγματα και επηρεάζει έναν ευρύ κύκλο κομματικών στελεχών που θα παίξουν ρόλο ως υποψήφιοι στην μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλά και στην συνέχεια.

Στις 13:00 ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση στη Ρηγίλλης με τον απερχόμενο πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, Daniel Speckhard, ενώ στις 18:00 θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Διαγραμματικού Συντονιστικού Οργάνου του κόμματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης