Δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά να κατακτήσει το τρόπαιο στο Ρότερνταμ Όπεν, καθώς ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο 4 στον κόσμο, ηττήθηκε την Κυριακή με 2-0 σετ (6-4, 6-2) από τον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ (Νο 9).

Αυτός ήταν ο όγδοος χαμένος τελικός για τον «Στεφ» σε τουρνουά της σειράς ATP 500, ενώ στον αντίποδα ο Καναδός «έσπασε» τη δική του κακοδαιμονία, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο του στο tour μετά από οκτώ ήττες σε τελικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μονόλογο του Οζέ-Αλιασίμ, απέναντι σε έναν Τσιτσιπά που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο.

Ο Καναδός έκανε break στο πρώτο γκέιμ του αγώνα και από κει και πέρα κράτησε άνετα το προβάδισμα, αφού δεν απειλήθηκε ποτέ στο σερβίς του, ενώ είχε ευκαιρίες να «σπάσει» ξανά το σερβίς του Έλληνα τενίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν το χρειάστηκε στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε με 6-4, αλλά το έκανε με το ξεκίνημα και του δεύτερου σετ.

Ο «Tsitsifast» δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρυθμό, ο Οζέ-Αλιασίμ έπαιζε με τρομερή αυτοπεποίθηση και σιγουριά και ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς με ακόμη ένα break (4-1), για να φτάσει στο 6-2 και τη νίκη σε 1 ώρα και 17 λεπτά.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης