Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον αγώνα του με τον Ίλια Ιβάσκα, για τη φάση των «16» του τουρνουά του Ρότερνταμ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 1 του ταμπλό) επιβλήθηκε άνετα με 2-0 σετ (6-4, 6-1) του 27χρονου Λευκορώσου, No 48 στον κόσμο, και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας τενίστας έχασε τέσσερα break points στο πρώτο σετ και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν ο Ιβάσκα έφτασε σε break point στο 4-4 του πρώτου σετ.

Κάπου εκεί, όμως, ο Τσιτσιπάς αφυπνίστηκε και, αφού κράτησε το σερβίς του, κυριάρχησε απόλυτα και έχασε μόλις ένα γκέιμ στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Ο «Στεφ» στους «8» θα αναμετρηθεί με τον Αυστραλό Άλεξ ντε Μινόρ (Νο 34), ο οποίος νίκησε με 7-6(6), 1-6, 6-4 τον Αμερικανό Μακένζι Μακντόναλντ (Νο 49).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 6-0 στις αναμετρήσεις του με τον 23χρονο Αυστραλό, τον οποίο είχε νικήσει -μεταξύ άλλων- στον τελικό του ATP Next Gen Finals, το 2018 στο Μιλάνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης