Το πρωί της Παρασκευής (11/2) θα απολογηθεί στο πειθαρχικό όργανο της Superleague ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα πειθαρχική δίωξη για τη συμπεριφορά του μετά το γκολ

Ο διεθνής στόπερ κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι δύο αγωνιστικών, σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κλήση του Τζαβέλλα σε απολογία ορίστηκε στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής και αναμένεται να βγει αυθημερόν η απόφαση. Εφόσον επιβληθεί ποινή αγωνιστικής τιμωρίας στον αμυντικό της ΑΕΚ, θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η κλήση: 

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης