Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε σήμερα Τρίτη τα στοιχεία μαζί με φωτογραφίες του 42χρονου που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης/2 στις Αχαρνές και κατηγορείται για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και απάτες κατ’ επάγγελμα. Μάλιστα, εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις εξαπάτησης-κλοπής σε Πειραιά, Κορινθία και Βόλο.

Πρόκειται για τον Μπαζάκα Νεκτάριο του Γεωργίου και της Δέσποινας, γεννηθέντα την 30ή/5/1980 στην Αθήνα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης