Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, εκ των οποίων η τελευταία από τον Ερυθρό Αστέρα, έβαλε τέλος στο εντός έδρας αήττητο σερί του, ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο του την πρωτοπόρο της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης, επί ισπανικού εδάφους, αύριο, Τετάρτη (2/2, 21:45), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. «Ο στόχος μας είναι να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε και να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο με όλα όσα συμβαίνουν,» δήλωσε κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ τόνισε: «Θεωρώ πως τελευταία δεν ήμασταν σε καλή φόρμα. Χάσαμε τα τρία τελευταία ματς της Ευρωλίγκας, οπότε σε αυτή τη διπλή εβδομάδα είναι σημαντικό να είμαστε θετικοί και να πάρουμε μια νίκη που θα δώσει ξανά ενέργεια στην ομάδα. Θεωρώ πως αυτός είναι ο στόχος, να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε και να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο με όλα όσα συμβαίνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς αν μπορεί να βρει κάποιες δικαιολογίες για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του στα τελευταία ματς, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ψάχνω για δικαιολογίες. Είχαμε κρούσματα Covid, όμως, όλες οι ομάδες έχουν, οπότε στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας καλύτερα και να δουλέψουμε πιο σκληρά. Σίγουρα είναι μεγάλη η σεζόν, οι ομάδες κουράζονται, όμως, πρέπει να ξεπεράσουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε και να βρούμε τον δρόμο μας. Ένα ματς μπορεί να μας επαναφέρει στην σωστή πορεία, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης