Με το μυαλό στο αποτέλεσμα που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός σήμερα (21:45 – Novasports1) στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Ανόρθωση, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.   

Χαλαρός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του, υποστήριξε ότι: «Αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ποτέ ομάδα που εργάστηκα», και συνέχισε: «Εμείς χρειαζόμαστε ένα πόντο για να προκριθούμε. Η άλλη ομάδα είναι αυτή που πρέπει να επιτεθεί. Κάθε ματς είναι δύσκολο. Αυτό μοιάζει περισσότερο με τελικό, τα προηγούμενα θύμιζαν ημιτελικό ή προημιτελικό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη με την Ξάνθη. Σεβόμαστε την Ανόρθωση, που είναι μία σκληρή ομάδα, την οποία πολύ δύσκολα μπορείς να την καταβάλλεις. Αύριο (σήμερα) είναι τα γενέθλιά μου και θα έχω 70.000 καλεσμένους. Ελπίζω όλοι μαζί να γιορτάσουμε στο τέλος την πρόκριση» κατέληξε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάμε για το όνειρο» δήλωσε ο τεχνικός των Κυπρίων, Τιμούρ Κετσπάγια, η ομάδα του οποίου θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στον επόμενο γύρο, ενώ ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα στην Βέρντερ Βρέμης και την Ίντερ, θα προκύψει η ομάδα που θα συνεχίσει στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες στους ομίλους 1-4, έχουν ως εξής:

1ος όμιλος     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τσέλσι-Κλουζ  
Ρόμα-Μπορντό  
  
Βαθμολογία   
Ρόμα 9  
Τσέλσι 8  
Μπορντό 7  
Κλουζ 4  
   
2ος όμιλος     

Παναθηναϊκός-Ανόρθωση  (Novasports 1)
Βέρντερ Βρ.-Ίντερ   (Novasports 2)
  
Βαθμολογία 
Ίντερ  8  
Παναθηναϊκός 7  
Ανόρθωση 6  
Βέρντερ Βρ. 4  
  
3ος όμιλος     
  
Βασιλεία-Σπόρτινγκ Λ.  
Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ  
  
Βαθμολογία    
Μπαρτσελόνα 13  
Σπόρτινγκ Λ. 9   
Σαχτάρ       6  
Βασιλεία  1  
   
4ος όμιλος     

Αϊντχόφεν-Λίβερπουλ  
Μαρσέιγ-Ατλέτικο Μαδρίτης     
  
Βαθμολογία     
Ατλέτικο Μ.  11  
Λίβερπουλ  11  
Μαρσέιγ   3  
Αϊντχόφεν 3

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης